Låna pengar utan UC kontroll (SMS LÅN & SNABBLÅN)

Internetlån utan UC

Publicerad 2017-10-26 16:44:57 i Låna pengar utan UC,

Det finns många lån på nätet som man kan ansöka om via nätet och dessa lån kallas internetlån. Det går snabbt och smidigt att ansöka om ett internetlån. Vissa långivare gör en kreditupplysning hos UC och det kanske man vill undvika eftersom denna kreditupplysning registreras och syns sedan när något annat företag gör en kreditupplysning på dig. Man vill gärna kunna ansöka om många lån utan att det syns varje gång någon gör en kreditupplysning på dig. Det ser ju inte så bra ut ifall man har ansökt om många lån under kort tid. Men som tur är så går det att få ett internetlån utan UC eftersom man inte behöver vända sig till upplysningscentralen (UC) för att göra en kreditupplysning.

Internetlån kallas även smslån eller snabblån eftersom det går så snabbt att få pengarna direkt på kontot. Ett snabblån är ett lån som går fort att bevilja och du kan ha dina pengar på kontot snabbt om du uppfyller kravet för lånet. De flesta företag gör en kreditupplysning på dig för att se om det finns en riks för att du inte kan betala tillbaka lånet i tid, du kanske har en skuld hos kronofogden eller en betalningsanmärkning och det vill långivaren veta. Det behöver inte vara helt kört att få ett snabblån med betalningsanmärkning men det är ju helt klart en nackdel och påverkar dina chanser att få ett internetlån. Det går att få ett snabblån utan kreditupplysning hos UC och det är att föredra då kreditupplysningen inte registreras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Detta är en jämförelsesajt med information om långivare som inte gör en kreditupplysning hos UC (upplysningscentralen). Vi gör det lättare att hitta ett lån som passar dig.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela